Inredning

Smarta grill- och picknicknyheter!

picknicknyheter sommar

För oss som längtat efter utomhusliv har vi flera smarta prylar från svenska Light my Fire som gör det enklare och roligare att äta ute. Oavsett om det är en lunch i parken eller utflykt i skogen. Testa till exempel praktiska lunchkitet med smarta lådor och multibesticket Spork.

Lunchkit

Lunchkitet består av en stor och rymlig matlåda samt två mindre vattentäta lådor. Dessutom medföljer det populära multibesticket Spork med, som fungerar som både sked, kniv och gaffel i ett. Den stora matlådans lock är anpassat för att kunna användas som tallrik, vilket är väldigt praktisk om man är två som vill dela på lunchen.

Efter måltiden stoppas de två mindre lådorna och Spork in i den stora matlådan. Det tillhörande elastiska bandet ser till att locket inte kan öppnas och skyddar väskan eller ryggsäcken mot matresterna. Lunchlådorna är tillverkade i BPA-fri polypropen (PP-plast) och multibesticket Spork original är tillverkad i Tritanium-plast. Både lunchlådorna och Spork är odör-resistenta, ger ingen bismak samt tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

Grillgaffel till pinnen

Praktisk grillgaffel i 2-pack som är utmärkt att ta med på campingturen. Grillgaffeln fästs på en upphittad pinne som blir ett långt och bra handtag. Grillgaffeln har två ändar med plats för en god grillkorv eller två marshmallows till efterrätten

Gaffeln är lätt, hållbar och tillverkad i ett enda stycke rostfri stålvajer som kan diskas i diskmaskin.

Grillhalster till pinnen

Grilla din nyfångade fisk i detta portabla grillhalster. Grillhalstret vecklas ut och fästs runt en pinne på samma sätt som grillgaffeln. Grilla din fisk eller köttbit tillsammans med lite örter och grönsaker direkt över öppen eld och njut!

Grillhalstret har två ställbara höjder för att kunna hålla fast både tunna och lite tjockare ingredienser. Efter användning fälls grillhalstret enkelt ihop igen och kan dessutom diskas i diskmaskin när tillfälle ges. Grillhalstret mäter 155x165x25 mm och är tillverkat i rostfritt stål och tål både fukt och värme.