Inredning

Inredning och Bostadstidningar

Inredning och Bostadstidningar

Ibland vill man bara dra sig tillbaka efter en jobbig arbetsvecka och drömma sig bort till en annan värld. Vad passar väl bättre då en att dra fram en inredningstidning? Här kommer några av våra favoriter.

Kloka Hem

Kloka hem är Sveriges första och enda inredningstidning med eko-fokus. Med ett fokus på det klimatsmarta och det vackra med det senaste inom miljövänlig inredning och design. Kloka hem tipsar om hur du tar vara på och återanvänder prylarna du redan har och visar vägen till shopping som är både hållbar och njutbar.

Allt presenterat på ett lättillgängligt och med inspiration för alla som bor och utkommer med sex nummer om året.

House & Garden (UK)

House & Garden är en engelsk tidning om inredning och dekoration och täcker mat och vin, resor, friluftsliv, antikviteter, samt aktuella utställningar.

HOOM

HOOM är ett exklusivt livsstilsmagasin som ofta ligger framme och förgyller ett hem. Här går redaktionen på global trendspaning och har initierade reportage från världens alla hörn.

Man visar vägen till innovativ arkitektur, formskön design och underbara resmål, allt med en internationell touch. Stora exklusiva bildjobb präglar magasinet.

Scandinavian Retro

Scandinavian Retro är en tidning om inredning och design från främst 50-, 60- och 70-talet. Här samsas Stig Lindberg-koppar med sideboards i teak, fladdermusfåtöljer, stormönstrade 60-talstyger och snygga arbetslampor.

Unika prisguider om porslin, keramik, möbler och bruksföremål blandas med hemma hos-reportage, adresser till fyndställen och underbara retrobilder.

Rum Design

Nutida, framtida och dåtida fenomen i designens spännande historia. Exklusiva personliga möten med intressanta och aktuella formgivare från den svenska såväl som internationella scenen. Rum Design skriver för dig som vill ligga i framkant och har ett brinnande intresse för inredning och design.

English Garden

English Garden är överfyllda med vackra trädgårdar från kors och tvärs över landet – från traditionell till modern. Från små trädgårdar till rullande tunnland.

Town & Country

Town & Country är ett flärdfullt magasin som guidar dig till ett liv i lyx. Bläddra i Town & Country och ta del av vackra modereportage fotade av de mest ansedda fotograferna i Amerika, få en exklusiv inblick i vackra hem världen över och läs intervjuer med välkända entreprenörer och livsnjutare. Town & Country är tidningen för dig som vill leva livet till fullo.

Gård & Torp

I Gård & Torp berättar experterna till många och inspirerande bilder om gårdarna och torpen på landsbygden och ibland även om miljöer i staden. Här hittar du också namnen på hantverkarna som lärt sig de gamla teknikerna och här får du kunskapen om de gamla miljöerna.

Om du har lite tar så kan du hitta ett bra erbjudande på prenumerationer med premier som du vill ha. När det gäller inredning så verkar det främst vara Iittala och Rörstrand som är poppis.