Hemma Inredning

Frame of Mind– tapetkollektion från Lemon

Frame of Mind– tapetkollektion från Lemon

Photowall och den sydafrikanska designstudion Lemon presenterar stolt Frame of Mind – en tapetkollektion som fokuserar på människors olika stil, humör och känsla. Här möts subtila vattenfärger, textila strukturer, och handmålade mönster fulla av detaljer.

Mosaikmönster från den karga bergstoppen och bananblad som väcks till liv av dekorativa detaljer. Motiven i tapetkollektionen Frame of Mind är färgstarka, subtila, närvarande, personliga och trendiga, allt på samma gång – för alla olika rum.

– Våra motiv representerar inte bara en stil eller en aktuell trend, utan är varierande för att passa olika smaker och miljöer. Varje design är unik och noga utvald för att få en kollektion som avspeglar en genuin modern helhet, säger Kevin Frankental, medgrundare av Lemon.

Kollektionen Frame of Mind innehåller elva handplockade motiv, några av dem i olika färgställningar. Motiven finns hos Photowall och beställs som måttanpassade fototapeter för 325 kronor per kvadratmeter. På bilden syns motivet Botany Banana.