Hemma Inredning

En elegant och skandinavisk jul från Watt & Vekes

Julkollektionen 2022 är Watt & Vekes

Julkollektionen 2022 är Watt & Vekes samtida tolkning av den skandinaviska julen i all sin enkelhet. För Watt & Veke handlar det om elegans och klassiskt vitt. Men också om att plocka in nyanser från naturen som berör och väcker våra sinnen.

Dessa naturtoner uppenbarar sig i några av våra storsäljare Oslo, nu i en stengrå finish och den lite mjukare Lotus och Athena i en varm beige. Vi fortsätter att addera med nya storlekar till vår storslagna julkollektion av julstjärnor i halv-transparent papper.

Våra julstjärnor i papper tar plats genom sina starka personligheter och uttryck, i år presenterar vi nyheterna Siv 60 vit och Astrid 44 vit. Vacker vikning i kombination med papperets mönster gör att när lampan tänds sprids ett vackert, vintrigt ljusspel.

Marta presenterades som en nyhet jul2021 och blev direkt en stor favorit som sålde slut fort. Nu kommer Marta även i en mindre storlek 44. Martas design är unik med sin kombination av vitt, linnebeklätt och mörkt brunmetallic papper. Naturlig, uttrycksfull och helt enkelt magisk. Matcha gärna med årets nya toppstjärna: Nova guld.

Bakom varje Watt & Veke pappersstjärna ligger hårt arbete – av den som omsorgsfullt och för hand viker och limmar stjärnans spetsar, men även av fabrikens ägare som alltid månar om kvalitet och att utveckla tillverkningsprocesserna.