Förvaring

Designa dina skjutdörrar och din garderob i din personliga stil

Designa dina skjutdörrar och din garderob

Vill du designa din egen garderob? Det småländska företaget Mirro lanserar nu en guide för garderobssugna konsumenter. Guiden ska underlätta för konsumenter som önskar bygga en måttanpassad skjutdörrsgarderob, helt anpassad efter deras egna personliga behov och stil.

-Vi har märkt av en stor osäkerhet bland våra kunder och konsumenter när det gäller valen kring både skjutdörrar och garderobsinredning. Beroende vad man har för mått och behov i hemmet så finns flera möjligheter och stilar att välja bland. Med Mirros nya garderobsguide är det nu möjligt att laborera med olika slags skjutdörrmodeller, välja bland olika färger och material och bland flera olika garderober beroende vad du har för förvaringsbehov och utrymme hemma, säger Emma Ohliw, kommunikationschef på Mirro.

Med den nya guiden är det inte bara möjligt att ta fram flera olika varianter och lösningar av sin personliga garderob och skjutdörrar, man kan även välja att spara sina val som favoriter, dela dem med vänner eller sambon, eller om man önskar skriva ut både bild och en spec på valen och ta med till närmaste butik.

-Konsumenter idag har inte tid eller möjlighet att besöka flera butiker för att hitta det man söker. Med guiden blir det så mycket enklare att ta snabba beslut i affären när man kan testa sig fram i lugn och ro framför datorn eller surfplattan hemma, säger Tomas Hållen, marknads- och försäljningschef på Mirro.

Klicka in på Mirros hemsida, www.mirro.se, och börja designa din alldeles egen skjutdörrsgarderob!