Förvaring

Årets nyhet. Skjutdörr Solid Betong.

Årets nyhet. Skjutdörr Solid Betong.

I år lanserar Mirro nya färger och material för skjutdörr Solid. Sortimentet är uppdaterat med flera färger och strukturer och även de olika breddindelningarna skiljer sig från tidigare år.Skjutdörr Solid är en helt slät dörr med stomme av trä och är en av Mirro’s populäraste dörrar med stadigt ökande försäljningssiffror. Med sitt stilrena utseende passar Solid in i de flesta miljöer i de svenska hemmen.

“Vi har förändrat produktionsmetoderna för Solid i vår fabrik i Hillerstorp med ett bra resultat. Den nya metoden har gett oss möjlighet att komplettera sortimentet med ytor i både melamin och laminat. Min egen favorit är Solid Betong, den är jättesnygg!”, berättar försäljningschef Thomas Eriksson.

Skjutdörr Solid har sedan tidigare kunnat beställas med högblank yta i vitt eller grått, med oljat ekfaner eller med målad yta i vilken NCS-kulör som helst. Nyhet i år är att du kan få Solid i sex nya mönster: Vit, Vit Struktur, Valnöt, Vit Ek, Svart Ek och Betong.

Solid levereras med infällda handtag i aluminium på framsidan, men vill du att dörren ska vara likadan på både fram- och baksida kan du även beställa till extra handtag. Dörren anpassas alltid till ditt utrymme och kan bli riktigt bred, upp till 1477 mm per dörr, och höjden anpassas upp till 2500 mm.